Me,Myself and I

Fotografia mea
Bucuresti, Romania
Sunt incapatanarea in persoasa.

joi, 29 octombrie 2009

Granita

Dupa o zi destul de urata,in care 2 ore m'a durut capul ingrozitor,la ultima ora(dirigentie) avem sedinta cu parintii la care ,anormal, trebuie sa asistam..Din motive de oboseala,mama nu a putut veni sa vada minunata clasa a 8a A..In fine,revenim la sedinta.
Intru in clasa si imi vad iubitii profesori de geografiediriginte) si religie stand in picioare/vorbind cu cei trei parinti din banci.Ma asez,imi pun ghiozdanul in banca si incerc sa fiu atenta,dar raman socata in momentul in care vad ca profesorul de religie se plange ca ora lui nu poate fi tinuta in ordine din cauza unui grup de fete din clasa.
?!?!?!
Proful: "Numele celor care nu ma lasa sa'mi fac ora in pace sunt: Panait,Iacob,Badoi,Parauan,Badarau si Scurtu .. ".
Numele de Manea nu iesi din gura lui,lucru bun avand in vedere situatia lui in general;daca ar fi facuto,draguta de mine s'ar fi rigicat in picioare si ar fi povestit discutia dintre profesorul nostru de religie si elevul Sarbu Serban in timpul unei ore.
Vreti sa vi'o dezvalui?Ok.
"Ce Serbane nu mai stii cand am fost aseara la curve?"spuse profesorul.
O secunda dupa toti eram cu gurile cascate ,incremeniti si blocati de cele auzite.
...
Se trezeste Serban: "Da domn' profesor cu blonda aia buna.."
"Da Serbane ..dar tu le dadeai bani ca altceva nu aveai ce sa le faci."
Asta as fi facut eu daca mi'as fi auzit numele la sedinta.
Ma rog..restul sedintei a fost oarecum amuzant deoarece domn' profesor de geografie,respectiv dirigintele nostru,i'a scos pe unii la harta si a inceput sa'i intrebe diferite lucruri din domeniu.
..

Niciun comentariu: